Cine suntem

Centrul de Traduceri și Interpretariat EXCELENTIA

Centrul de Traduceri și Interpretariat EXCELENTIA s-a afirmat pe piața traducerilor profesionale încă din anul 2003, având în prezent peste 15 ani de experiență în domeniul traducerilor specializate. Ne-am facut remarcați pe piața traducerilor datorită valorilor care ne definesc şi care sunt împărtășite cu convingere și promovate zi de zi de fiecare membru al echipei noastre: integritate profesională, seriozitate și respectul pentru client, timpul și solicitările acestuia.

Echipa noastră este formată din angajați full-time atent recrutaţi pentru principalele limbi de circulație internațională, precum engleză, italiană, franceză, germană, spaniolă, tocmai din dorința de a răspunde cu maximă promptitudine celor mai exigente cerințe venite din partea clienților. Cei peste 60 de colaboratori, traducători și interpreți, specializați pe domenii, dintre care o mare parte sunt vorbitori nativi, vin să completeze echipa EXCELENTIA.

De ce noi?

Pentru că vă simplificăm viața, ne ocupăm de proceduri complexe şi vă oferim întreg suportul logistic și consultanță avizată pentru a rezolva orice tip de solicitare în condiții de maximă eficiență și promptitudine.

Pentru că venim în întâmpinarea Dumneavoastră cu o abordare personalizată. Îl privim pe client ca pe un partener și împreună găsim cele mai bune soluții pentru rezolvarea fiecărei solicitări în parte, luând în calcul parametrii timp și costuri. Colaborarea cu noi conduce de fiecare dată la un rezultat de tip win-win pentru părțile implicate în proiect.

Pentru că știm să vă răspundem la orice întrebare din domeniul nostru de expertiză și să oferim variante pentru soluționarea acesteia. Stăpânim toate detaliile procedurilor legate de traducerea, vizarea, apostilarea, legalizarea sau supralegalizarea oricărui tip de document.

Pentru că suntem serioşi, disponibili și flexibili și ne pliem pe solicitarea fiecărui client în parte.

Testimoniale

Colaborarea cu Centrul de Traduceri și Interpretariat EXCELENTIA ne-a oferit rezultatele pe care le căutam și ceva în plus. Proiectul în cadrul căruia s-a desfășurat colaborarea noastră a vizat obținerea finanțării europene pentru dezvoltarea și modernizarea Aeroportului Internațional Iași, în valoare totală de 56,7 milioane de euro.

 Read more

Aeroportul Iași

….Pur și simplu reflectăm la cât de norocoși am fost să lucrăm cu oameni ca dumneavoastră!

Ambițioși, echilibrați, comunicativi, cu o gândire obiectivă, intransigenți, perseverenți, munca sub cronometru, zeci, sute de pagini traduse și în final un rezultat de excepție: o cerere de finanțare, o analiză cost beneficiu, un studiu de trafic, studiu de fezabilitate

 Read more

Consiliul Judetean Iasi

BENROM SRL, membră a grupului Benetton, colaborează cu firma EXCELENTIA SRL în domeniul serviciilor de traduceri și interpretariat de peste 5 ani.

 Read more

SC Benrom SRL