Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

Centru de traduceri si interpretariat EXCELENTIA

Despre noi

De ce noi?

Pentru că știm ce facem. Avem o experiență efectivă de 18 ani în acest domeniu. Știm să vă răspundem la orice întrebare din domeniul nostru de expertiză și să oferim variante pentru soluționarea acesteia. Stăpânim toate detaliile procedurilor legate de traducerea, vizarea, apostilarea, legalizarea sau supralegalizarea oricărui tip de document.

Traduceri Excelentia

Pentru că vă simplificăm viața. Cum? Ne ocupăm de proceduri complexe şi vă oferim întreg suportul logistic și consultanță avizată pentru a rezolva orice tip de solicitare în condiții de maximă eficiență și promptitudine.

Pentru că venim în întâmpinarea Dumneavoastră cu o abordare personalizată. Îl privim pe client ca pe un partener, ne pliem pe solicitarea fiecărui client în parte și împreună găsim cele mai bune soluții pentru rezolvarea fiecărei solicitări, luând în calcul parametrii timp și costuri. Colaborarea cu noi conduce de fiecare dată la un rezultat de tip win-win pentru părțile implicate în proiect.

Pentru că suntem serioşi, disponibili și flexibili.

Vezi serviciile oferite

Servicii

Testimoniale

Amelia Gheorghiță

Excelentia este o companie care oferă servicii profesioniste și are toate atributele unui tovarăș de nădejde, cu care poți duce la bun sfârșit proiecte. Am colaborat de multe ori, în diverse proiecte culturale, printre care și FILIT, un eveniment de înaltă ținută, iar seriozitatea și calitatea serviciilor oferite au fost mereu la înălțime. Acest lucru a fost observat de invitații noștri și de public. Evenimentele au fost apreciate și datorită calității traducerilor, un lucru esențial într-un festival ce sărbătoreste literatura și traducerea. Mulțumim, Excelenția, că faceți cinste acestei arte a traducerii!

Amelia Gheorghiță, PR la Muzeul Național al Literaturii Române Iași

VS Communication

Collaboriamo da 14 anni con Excelentia, per noi è un partner affidabile, preciso, puntuale che non ha mai tradito le nostre aspettative.
Siamo sempre stati pienamente soddisfatti dei servizi offerti.

sans

Colaborăm cu Excelentia de mai bine de 14 ani şi s-a dovedit a fi un partener de încredere, strict, punctual, care nu ne-a înșelat niciodată așteptările. Serviciile oferite au fost întotdeauna la superlativ.


Domenico Martelloni, Director general

Dr. Toma Velio

Firma serioasa, de incredere. Fiind vorba de traduceri de bussines, intodeauna am cautat un partener serios si l-am gasit la Centrul de traduceri Excelentia.

Dr. Toma Velio Managing Partner Vel Trials srl

Irina Raihel-Arnautu

Colaboram cu Excelentia inca de la infiintare si suntem martorii unei dezvoltări meritorii, pe care o admiram si o aplaudam. Ne fac viata mai usoara cu profesionalism, viteza si o marcanta orientare catre satisfactia clientului final, gasind intotdeauna solutii la orice provocare si devenind astfel esentiali pentru reusita proiectelor noastre.

av. Irina Raihel-Arnautu - CABINET DE AVOCAT, CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENTA

Aeroportul Iași

Colaborarea cu Centrul de Traduceri și Interpretariat EXCELENTIA  ne-a oferit rezultatele pe care le căutam și ceva în plus. Proiectul în cadrul căruia s-a desfășurat colaborarea noastră a vizat obținerea finanțării europene pentru dezvoltarea și modernizarea Aeroportului Internațional Iași, în valoare totală de 56,7 milioane de euro.

A fost un volum imens de lucrări, într-un timp extrem de scurt, pe măsură ce proiectul s-a derulat, am constatat că echipa EXCELENȚIA ne-a furnizat numai cele mai bune soluții în ceea ce privește traducerea textelor, dar și confortul de a ști că lucrăm cu niște profesioniști care își vor respecta angajamentele de calitate, în ciuda urgenței termenelor de predare a lucrărilor și a presiunii generate de importanța proiectului.

Vezi testimonial în format pentru print

Aeroportul Iași


Consiliul Judetean Iași

...Pur și simplu reflectăm la cât de norocoși am fost să lucrăm cu oameni ca dumneavoastră!
Ambițioși, echilibrați, comunicativi, cu o gândire obiectivă, intransigenți, perseverenți, munca sub cronometru, zeci, sute de pagini traduse și în final un rezultat de excepție: o cerere de finanțare, o analiză cost beneficiu, un studiu de trafic, studiu de fezabilitate, armonie între termeni tehnici și economici cum numai Centrul de Traduceri Excelentia  o putea reda! Creativitatea voastră vă face o prezenţă placută! Sunteți puterea exemplului în traduceri și nu numai! Un singur cuvânt: Mulțumim, Excelentia!

sans

Ce exprimă numele firmei dupa colaborarea avută:

  • E = ENTUZIASM, EXPERIENȚĂ
  • X = XXX – LARGI, DESCHIȘI COLABORĂRII DE ORICE FEL
  • C = CALITATE, CREATIVITATE, CARISMĂ, CONTINUITATE
  • E = ECHILIBRAȚI
  • L = LUCRU BINE FĂCUT
  • E = ENERGIE
  • N = NATURALEȚE
  • T = TINEREȚE
  • I = INTEGRITATE, INTELIGENȚĂ, INFORMARE
  • A = ABILITATE

Pentru loialitatea și încrederea dumneavoastră există un singur cuvânt: Mulțumim, Excelentia!


SC Benrom SRL

BENROM SRL, membră a grupului Benetton, colaborează cu firma EXCELENTIA SRL în domeniul serviciilor de traduceri și interpretariat de peste 5 ani. Colaborarea cu Solicitudinea, flexibilitatea, seriozitatea și, mai presus de toate, promptitudinea de care s-a dat dovada de-a lungul timpului, ne-au determinat să apelăm mereu la serviciile Centrului de Traduceri și Interpretariat Excelentia, construind în acest mod o colaborare îndelungată.
BENROM SRL se declară mulțumiță de colaborarea cu societatea mai sus menționată și recomandă serviciile acesteia pentru profesionalismul și disponibilitatea susținute.

sans