Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

Centru de traduceri si interpretariat EXCELENTIA

EXCELENTIA

Comanda traduceri online

Dacă doriți o estimare rapidă de preț, utilizați formularul de mai jos:
câmpuri obligatorii (*)

PACHET SMART

Traducere din domenii generale efectuate de traducători autorizați cu minim 5 ani de experiență, autorizati de Ministerul Justitiei.

Verificarea corectitudinii ortografice, gramaticale si a datelor (nume, cifre, adrese etc.) de către echipa internă de revizie.

Domenii de aplicabilitate: general, juridic, medical, social, tehnic, industrial, financia-bancar, marketing, IT & Gaming, resurse umane, economic, gastronomie, pagini web.PACHET EXPERT

Traducere din domenii specializate efectuată de un traducător cu minim 8 ani experienta specializat în domeniul materialului scris.

Traducerea se realizează cu CAT TOOLS (Trados Studio 2021).

Revizie terminologică si lingvistică si adaptarea textului pentru publicul tintă realizate de catre un lingvist nativ si specialist în domeniu.

Domeniu de aplicabilitate: General, Medical, Tehnic, Financiar, Legal, Software/IT, Resurse umane, Economic.


Inapoi