Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

Centru de traduceri si interpretariat EXCELENTIA

EXCELENTIA

Servicii lingvistice complete

Comanda traducere De ce Excelentia?

Centrul de Traduceri și Interpretariat EXCELENTIA

Centrul de Traduceri și Interpretariat EXCELENTIA s-a afirmat pe piața traducerilor profesionale încă din anul 2006, având în prezent peste 18 ani de experiență în domeniul traducerilor specializate. Ne-am facut remarcați pe piața traducerilor datorită valorilor care ne definesc şi care sunt împărtășite cu convingere și promovate zi de zi de fiecare membru al echipei noastre: integritate profesională, seriozitate și respectul pentru client, timpul și solicitările acestuia.
Echipa noastră este formată din angajați full-time atent recrutaţi pentru principalele limbi de circulație internațională, precum engleză, italiană, franceză, germană, spaniolă, tocmai din dorința de a răspunde cu maximă promptitudine celor mai exigente cerințe venite din partea clienților. Cei peste 100 de colaboratori, traducători și interpreți, specializați pe domenii, dintre care o parte sunt chiar vorbitori nativi, vin să completeze echipa EXCELENTIA.

Traduceri Excelentia

0


Ani de experiență

0


Traducători colaboratori