Servicii de interpretariat

Înapoi la servicii

Servicii de interpretariat

În funcţie de solicitarea clientului, vă putem oferi servicii de interpretariat consecutiv sau interpretariat simultan („la cască”).

Serviciul de interpretariat consecutiv se poate desfasura în diverse locatii, precum birouri notariale, cabinete de avocatură, sediul diverselor persoane juridice, instituţii ca starea civilă, poliţie, sau cu diverse ocazii precum întâlniri de afaceri şi nu numai. În acest caz interpretul traduce pentru interlocutor sau pentru un grup restrâns de persoane câteva fraze, alternându-se cu vorbitorul, fiind un intermediar între acesta şi ascultator.

Serviciul de interpretariat simultan sau interpretariatul la casca, la cabină se pretează, în special, pentru evenimente de o anumită amploare, cum ar fi conferinţe, seminarii, congrese, simpozioane, dar nu numai. Interpretul traduce în timp real cu ajutorul unei aparaturi specializate aferente precum pupitru traducere, receptori, microfoane, sonorizare.

CENTRUL DE TRADUCERI ŞI INTERPRETARIAT EXCELENTIA are în echipa sa interpreți certificaţi cu o vastă experiență, de peste 15 ani, în interpretariatul de conferință.

Apostilarea documentelor